Direct naar inhoud
Blauwe ticketautomaat met touchscreen onder een overkapping op een treinperron.

Abonnementen

Informatie over de abonnementen van Arriva

Als je regelmatig met Arriva reist, kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Ook als je niet op vaste dagen en tijden reist, hebben wij een oplossing voor je. Tijdelijk meer thuis werken? Ook dan zijn er mogelijkheden.

In de webshop kies je een geschikt abonnement in jouw regio. Twijfel je over de juiste keuze? We nemen je mee in de voordelen per abonnement. Ontdek welk abonnement bij jou past!

Ga naar de webshop

Iemand in een warme jas houdt een ov-chipkaart bij de incheckpaal.Iemand in een warme jas houdt een ov-chipkaart bij de incheckpaal.

Abonnement activeren

Heb je via onze webshop een abonnement besteld? Activeer deze dan voor je hem gaat gebruiken.
Abonnement activeren
Een jonge vrouw houdt haar telefoon vast en lacht, ze zit met haar benen over elkaar op een bankje in een wachtruimteEen jonge vrouw houdt haar telefoon vast en lacht, ze zit met haar benen over elkaar op een bankje in een wachtruimte

Abonnement wijzigen

Past je abonnement toch niet helemaal goed bij je reisgedrag? Of heb je een verkeerd abonnement besteld?
Je abonnement wijzigen
Let op! De informatie verschilt per regio. Selecteer jouw regio hier.

Welk abonnement past bij jou?

Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd Korting of een Netabonnement. NS-abonnementen gelden ook in onze treinen.

Bekijk onze abonnementen per regio.

Abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken.

Ga naar de webshop

Bestellen met een bestelformulier

Je kunt ook via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen. De verwerking hiervan duurt wel langer dan bestellen in de webshop! Op het bestelformulier vul je je persoonsgegevens in. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in onze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.

Download het bestelformulier

Veelgestelde vragen