Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Advertentie voor World Press Photo 2023. Mensen die in een meer zwemmen met op de achtergrond windmolens.

Met Arriva naar World Press Photo Exhibition in Gouda

Liefhebbers van fotografie en verhalen, opgelet! Dit najaar komt de World Press Photo Exhibition 2023 naar Gouda; de stad van het vrije woord, het drukkersambacht en verdraagzaamheid.
Advertentie voor World Press Photo 2023. Mensen die in een meer zwemmen met op de achtergrond windmolens.
Advertentie voor de samenreisdagkaart van Arriva waarmee je voor 9,95 euro per persoon (2 t/m 5 personen) naar World Press Photo 2023 kunt reizen. Op arriva.nl/wpp is meer informatie te vinden.

In de gerenommeerde internationale fototentoonstelling zie je de beste journalistieke foto’s en documentairefotografie van het afgelopen jaar. Indrukwekkende, ontroerende en treffende beelden waarachter ware verhalen schuilgaan. Verhalen die ertoe doen. De expositie is te zien van 25 november t/m 17 december. Zeven dag per week, van 10.00-20.00 uur. En waar anders dan in de Chocoladefabriek, dé plek in Gouda waar alles draait om (beeld)taal en verhaal?

Voordelig reizen

De entree is helemaal gratis – en Arriva zorgt ervoor dat je er ook nog eens voordelig komt. Met de speciale Samenreisdagkaart reis je namelijk voor maar 9,95 euro met 2 tot 5 personen vanuit de hele regio naar het centrum van Gouda en weer terug. Handig, want zo hoef je niet meer te zoeken naar een parkeerplaats en spaar je de parkeerkosten uit!

Zó werkt het

Je koopt de speciale Samenreisdagkaart bij de buschauffeur, bij het instappen. Je hebt daarvoor geen contanten nodig; in de bus kun je (uitsluitend) pinnen of met creditcard betalen.

Actievoorwaarden

  • Op één Samenreisdagkaart van 9,95 euro kun je met minimaal 2 en maximaal 5 personen
  • De kaart is te koop vanaf 25 november 2023 en geldig op de dag van aankoop.
  • Je kunt na 9.00 uur de hele dag onbeperkt reizen met alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland u.v. de buurtbussen en Arriva Vlinder.

Overige vervoerbewijzen

Je kunt natuurlijk ook al onze andere vervoerbewijzen gebruiken in de bus. Zo is je OV-chipkaart gewoon geldig en kun je tegenwoordig ook in- en uitchecken met je bankpas of creditcard. En bij de buschauffeur zijn net als altijd losse Gemakskaarten (vanaf 2,50 euro) te koop. Wil je van tevoren al je kaartje hebben, dan bestel je een e-ticket via de reisplanner.

Plan je reis van deur tot deur

Waar de dichtstbijzijnde bushalte is en hoe laat jouw bus vertrekt, check je met de handige reisplanner, waarmee je je hele reis ‒ dus van deur tot deur ‒ kunt plannen. Vanaf het busstation is het maximaal 10 minuten lopen naar de binnenstad, maar er is ook een halte vlak voor de Chocoladefabriek.

Een lachende jonge vrouw met zonnebril op staat te kijken naar een vertrekstaat in een bushalte.